Datums 10.–25. janvāris, 2019
Laiks15.30–19.00
Vieta Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums

Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/078 “Pasākumi Preiļu novada vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros no marta līdz jūnijam turpināsies veselīga uztura pagatavošanas meistarklases, aicinot iesaistīties dažāda vecuma un sociālo grupu iedzīvotājus.

Nodarbības notiks Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā Preiļos, kur pirmajā pasākuma daļā uztura speciāliste Anita Siliņa (ex.) Kažemāka pastāstīs par veselīga uztura pamatprincipiem un pārtikas produktu uzturvielām, savukārt otrā daļā kopā ar pavāri, meistarklases vadītāju Ināru Liepiņu, dalībnieki varēs vērot un piedalīties dažādu ēdienu pagatavošanā un tos kopīgi nobaudīt. Katrai iedzīvotāju grupai ir piemeklēti to dzīvesveidam atbilstošākie pārtikas produkti, vienā nodarbībā dalībnieki varēs izmēģināt pagatavot no 4 līdz pat 8 dažādām interesantām receptēm. Pasākuma mērķis ir mainīt priekšstatu par to, ka veselīgs ēdiens ir dārgs un grūti pagatavojams.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā zvaniet – +371 28291082 (Sintija)

Pasākums tiek īstenots Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/078 “Pasākumi Preiļu novada vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros.

Sintija Ančeva

Vadītāja, Jaunatnes lietu speciāliste
sintija.anceva [at] preili.lv