Statuss:
Noslēdzies
vkf_baneris_projekti.jpg

Latviešu oriģinālliteratūras autoru dialogs ar Preiļu novada lasītājiem “Satiec savu rakstnieku” 4. kārta

Projekts paredz:

Projekts Latviešu oriģinālliteratūras autoru dialogs ar Preiļu novada lasītājiem “Satiec savu rakstnieku” 4. kārta ir turpinājums trim iepriekšējām kārtām, kas tika atbalstītas 2015. un 2018. gadā. 2018. gada pēdējos mēnešos saviem lasītajiem Preiļu Galvenā bibliotēka sagādājusi 3 tikšanās ar ļoti atšķirīgiem autoriem.

Novembrī, Latvijas simtgades svētku nedēļas laikā, PGB piedāvāja tikšanos ar Latgales īstenu patrioti, dzejnieci, publicisti Annu Rancāni un viņas jauno dzejoļu un eseju grāmatu “Prīca i klusiešona”.

Decembrī tikāmies ar prozaiķi un izdevēju Vladi Spāri un viņa virtuozās valodas pilno romānu “Tu nevari dabūt visu, ko vēlies”.

Otra decembra tikšanās bija ar latviešu muzikoloģi un žurnālisti Daigu Mazvērsīti un viņas grāmatu “Mans draugs Mārtiņš Freimanis”.

Lai bibliotēkas nepazaudētu esošos latviešu oriģinālliteratūras cienītājus un piesaistītu jaunus lasītājus, lai cilvēkos uzturētu dzīvu latviešu valodu, literatūru un vēlmi lasīt, vēlamies turpināt latviešu oriģinālliteratūras autoru dialogu ar katras novada bibliotēkas lasītāju.

Projekta finansējums un izmaksas:

VKKF piešķirtais finansējums 360 EUR,

Preiļu domes līdzfinansējums – 140 EUR

Projekta ieviešanas laiks: 2018. gada 01.11.2018.–31.12.2018.