18. martā plkst. 14.00 Vārkavas muižas pilī (Upmalas pagasta Vecvārkavā) Upmalas, Vārkavas un Rožkalnu pagastu pārvaldes, Viduslatgales pārnovadu fonds un biedrība “Jaunvide” aicina trīs pagastu ļaudis uz Mecenātu vakaru “Līdzdalība rada brīnumus!”

Mecenātu vakarā svētku gaisotnē tiks sumināti vietējās kopienas ziedotāji, labo darbu atbalstītāji un brīvprātīgā darba veicēji.

Pasākumā biedrības “Jaunvide” biedri izstāstīs par īstenotā kapacitātes projekta “Speram soli uz priekšu!” sasniegtajiem rezultātiem, nākotnes plāniem un tuvākajām aktivitātēm.

Kā jau svētku pasākumā, neiztikt bez pārsteigumiem un iepriecinājuma. Apmeklētāji baudīs Vanagu vokālā ansambļa “Dziedi līdzi” muzikālo sveicienu un iluzionista Vadim Master burvju mākslas priekšnesumus.

Rīkotāji vēlas pulcināt Vārkavas puses iedzīvotājus, lai stiprinātu kopības sajūtu un novērtētu katra vietējā iedzīvotāja iesaistes nozīmi savas kopienas dzīves uzlabošanā.

Mecenātu vakaru finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Pasākumu atbalsta Upmalas un Vārkavas, Rožkalnu pagastu pārvaldes.

Informāciju sagatavoja

Viduslatgales pārnovadu fonda valdes locekle
Evija Gurgāne