Muzejos

Aicinājums rakstīt vēstuli rokrakstā un sūtīt to uz Roberta Mūka muzeju Galēnos.

Veicinot izkopt vēstuļu rakstīšanas prasmes un Roberta Mūka intelektuālā mantojuma atpazīstamību, aicinām sūtīt vēstules uz Roberta Mūka muzeju Galēnos.

Dzejniekam un filozofam Robertam Mūkam (1923-2006) šogad aprit 100 gadi, savukārt Roberta Mūka muzejam Galēnos aprit 10 gadi. Dubultās jubilejas gadā aicinām rakstīt Roberta Mūka muzejam Galēnos vēstuli, kas būtu sveiciens vai stāsts, vai doma, varbūt jautājums Robertam Mūkam?

1. Uzdevums vēstuļu rakstītājiem: Iepazīties, kur Latvijā atrodas Roberta Mūka muzejs Galēnos. Iepazīties ar Roberta Mūka daiļradi.

2. Uzdevums ir uzrakstīt un nosūtīt vēstuli: Vēstulei ir jābūt rakstītai rokrakstā. Tai ir jābūt vienas A4 lapas izmērā, pieklājīgai, bez apvainojumiem, un atsūtītai pa pastu līdz 01.04.2023. Interesantākās un neparastākās vēstules veidos virtuālu galeriju muzeja Facebook kontā. Rakstīt vēstules tiek aicinātas personas vecumā no 18 līdz … . Roberta Mūka muzeja Galēnos adrese: Skolas iela 11c, Galēni, Galēnu pagasts, Preiļu novads, LV-5311.