Nevalstiskajās organizācijās

Aktīvo iedzīvotāju fonda (AIF) padome ir apstiprinājusi Aglonas novada biedrības “Neaizmirstule” projektu, kurā viena no aktivitātēm ir  apmācības “Finanšu piesaistes stratēģija”.

  • Apmācību mērķis: varianti, kā praktiski gūtās zināšanas biedrības biedriem izmantot biedrības darbībā, pilnveidot un izveidot biedrības finanšu koncepciju vai pilotprojektu finansējuma dažādošanai, kas nav saistīts ar projektiem.
  • Apmācības norisināsies attālināti – Zoom/MS Teams. Saite https://docs.google.com/forms/d/1psspusQDPD-jnIkMs9LV9ngH-f-ovoz969TTBoyiBzU/edit
  • Apmācību moduļu cikls 3 moduļu veidā – 20.01.2023., 27.01.2023. un 03.02.2023., katrs 2 h garumā, sākums plkst. 16.00.
  • Starp apmācību moduļiem: uzdevumi dalībniekiem biedrības finanšu diversifikācijā.

Piesaistīts speciālists – sociālās uzņēmējdarbības vēstniece Kurzemē, uzņēmuma SIA “Es varu” dibinātāja un vadītāja, biznesa uzsācēju mentore Andra Strautiņa.
Ja Tevi tas interesē, ir vēlme paplašināt savu redzesloku vai vienkārši smelties jaunas zināšanas, aizpildi šo formu, kurā piesaki savu dalību apmācībām, kuras sāksies 20.01.2023. Uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta uzaicinājuma saite dalībai.
Aicinām dalību apmācībām pieteikt līdz 18.01.2023.
Piesakoties apmācībām Jūs piekrītat savu personas datu apstrādei.

Informāciju sagatavoja

Aglonas novada biedrība “Neaizmirstule”
Daugavpils iela 6, Aglona, Aglonas novads
www.neaizmirstule.lv