Sociālās aprūpes centros

Lai rūķis laimi nes,
Līdz malām pilnu maisu.
Lai pajūk visas nelaimes,
Kā putekļi pa gaisu.

27. decembrī SAC “Aglona” iemītnieki ieskandināja Ziemassvētkus kopā ar biedrību “Vārkavas novada pensionāri” un Ziemassvētku vecīti.
Gada gaidītākie un viennozīmīgi burvīgākie svētki ir Ziemassvētki. Neskatoties uz to, ka vakaros agri paliek tumšs, šie svētki tik un tā paliek paši gaišākie. Mūsu SACiņa iemītnieki ļoti gaidīja Ziemassvētku pārsteigumu – no rīta bija patīkama rosība, visi centīgi pucējās un gaidīja mūsu muzikantus, kuri deva vēl sirsnīgāku svētku sajūtu. Patīkami atzīt, ka Ziemassvētku brīnumam tic ne tikai bērni, bet arī pieaugušie!

Paldies biedrībai “Vārkavas novada pensionāri” par sirds siltām Ziemassvētku dziesmām, kopīgām dejām, saldām dāvanām un radīto Ziemassvētku atmosfēru mūsu mājās.

Pateicamies mūsu Ziemassvētku vecītim par atraisītām pozitīvām emocijām, kopīgām dejām un par sarūpētajām dāvaniņām.
Kristus dzimšanas svētkos mūsu SACiņā ir ļoti svarīga garīgā atmosfēra, tādēļ sirsnīgi pateicamies Aglonas bazilikas priesterim Jurim Zarānam par Ziemassvētku svētību un siltajiem vārdiem.

Mūsu klienti bija patiesi aizkustināti saņemt dāvanas no organizācijas “Enģeļu pasts” – no sirds izsakām labus vārdus kā dāvanu sūtītājiem, tā visam “Eņģeļa pasta” kolektīvam.
Lai katra Jaunā gada diena piepildīta ar mīlestību un laimi!
Laimīgu Jauno gadu!

Informāciju sagatavojusi

SAC “Aglona” sociālā darbiniece
Vija Tomkoviča