15. decembris bija saulaina ziemas diena, un šajā dienā Ziemassvētku vecītis un rūķi vilka ragaviņas ar dāvanām uz sociālo aprūpes centru “Preiļi”. Dāvanas bija sarūpējuši biedrības “Mūsmājas”, deju kolektīva “Brūklenājs” un Preiļu novada Pensionāru biedrības seniori. Tās bija gan piparkūkas, saldumi, ievārījuma burciņas, gan arī 2023. gada sienas kalendāri un pašu adītas vilnas zeķes.

Centra “Preiļi” cilvēki ciemiņus sagaidīja priecīgi, viņi ar lielu sirsddegsmi deklamēja dzejoļus, dziedāja dziesmas un minēja mīklas, kuras uzdeva zaķenīte Marija Briška. “Brūklenāja” rūķi kopā ar šī centra pensionāriem vienojās kopīgā dejā “Zvaniņš skan”.

Biedrības “Mūsmājas”, deju kolektīva “Brūklenājs” un Preiļu novada Pensionāru biedrības seniori un centra “Preiļi” saime Ziemassvētkus svin kopā jau desmit gadus. Ir gandarījums dāvināt mīlestību un prieku sociāla aprūpes centra “Preiļi” pensionāriem. Viņi visi mūžu ir grūti strādājuši, un tagad līdzcilvēku atbalsts viņiem ir ļoti svarīgs. Centra darbiniekus var salīdzināt ar sargeņģeļiem, jo viņi dienu dienā ar lielus sirds gādību aprūpē šos sirmgalvjus. Īpašs paldies centra vadītājai Ingai Vilcānei.

Lai Jaunajā 2023. gadā visiem ir stipra veselība, izturība un lai piepildās lolotie sapņi!

Informāciju sagatavoja

Biedrības “Mūsmājas”, deju kolektīva “Brūklenājs” un
Preiļu novada pensionāru biedrības saimes

Ziemassvētku vecītis un rūķi sveic sociālā aprūpes centra “Preiļi” saimi