Iedzīvotājiem

Kurā ir zinošākie un azartiskākie mīļdzīvnieku saimnieki vai arī vēlas uzzināt, kā kļūt par labāko saimnieku savam četrkājainajam draugam?
Vai esi labs saimnieks savam mīlulim? Cik daudz Tu zini par dzīvnieku labturību? – Atbildi uz 33 jautājumiem un pārbaudi sevi! Būs ne tikai interesanti, bet arī noderīgi, jo atbilžu autori iegūs sertifikātu par savām zināšanām, bet ikviens – pareizo atbilžu aprakstus.

20 zinošākie un ātrākie aptaujas dalībnieki (5 no katra novada), kuri aptaujā piedalīsies līdz 9. decembra 23:59, izlozē saņems balvu – Josera sagādātu dzīvnieku barības komplektu vienam mēnesim, ar ko palutināt savu, drauga vai kādas dzīvnieku patversmes/dzīvnieku aizsardzības organizācijas suni vai kaķi!

Piedalies! Šī ir laba iespēja pārbaudīt sevi un vienlaikus iepriecināt kādu četrkājaino draugu!

Aptaujas noteikumi:

  • Ikviens aptaujā var piedalīties vienu reizi;
  • Savu rezultātu, labturības prasību aprakstu un sertifikātu saņem e-pastā;
  • Ar 20 laimētājiem (pieciem no katra novada: Vidzemes, Latgales, Zemgales, Kurzemes) sazināsimies e-pastā līdz 13. decembrim;
  • Pārbaudīt savas zināšanas un piedalīties sacensībās starp zinošākajiem saimniekiem novadā vari visu decembri līdz 31.12.22. (ieskaitot);
  • Latvijas novadu uzvarētāju, kurā mīt aktīvākie un zinošākie saimnieki, Dzīvnieku patversme “Ulubele” paziņos 3. janvārī.

Aptauja pieejama ŠEIT

Informāciju sagatavoja

Biedrība “Dzīvnieku pansija Ulubele”