Sportā Iedzīvotājiem

Ghetto Games tradicionālais “Brīvības Skrējiens” pārtop lielākā avantūrā un šajā gadā iespēja ir pieteikties “Dzimuši Brīvībai” skrējienam, gājienam un pat braucienam! Tu vari skriet, tu vari iet un tu vari braukt ar velo, bet tā ir tava izvēle, tā ir tava Brīvība!

18. novembris ir Latvijas svētki, kuros Ghetto Games jau piekto reizi atzīmēs ar aktivitātēm: skriešanā, iešanā un arī velo braukšanā! Izaicinājuma mērķis ir būt aktīviem šajā dienā un ne tikai, iespējams tieši šajā dienā,  kopā ar citiem vari sākt savu ceļu, lai būtu aktīvs ikdienu! Aizvadītajā gadā izaicinājumā kopā tika pieveikti vairāk kā 5900 km!

Šo skaitli varam pielīdzināt lielam pārgājienam, ko salīdzinām ar  Latvijas sauszemes robežu, no viena līdz otram gala – nosoļot trīs reizes. Svarīgākais izaicinājumā ir Tu vari būt aktīvs, lai uzlabotu veselību, lai būtu dabā, lai būtu ar draugiem, bet beigu beigās, tā ir tava izvēle un tu izvēlējies – būt dzimis Brīvībai!

Pievienojies izaicinājumā ar draugiem, ģimeni vai arī dodies viens pats! Izaicinājuma mērķis nav būt pirmajam, bet gan piecelties un darīt! Ghetto Games komanda aicina arī būt aktīviem sociālajos tīklos, lai iedvesmotu arī citus šajā izaicinājumā!

Iesūti video un foto kā Tev ir gājis šajā izaicinājumā: ghettogamesmedia@gmail.com

Seko līdzi un dalies arī sociālajos tīklos no sava skrējiena/gājiena vai brauciena, ietagojot @ghettogames un lietojot tēmturi #DzimušiBrīvībai

Reģsitrēšanās ir bezmaksas

Pieteikties