Pagastos Nevalstiskajās organizācijās

Saunas pagasta sabiedriskā centra ”Nianse’’ kolektīvs ar mazo grantu projekta ‘’Iedzīvotāji veido savu vidi 2022’’ atbalstu ir veiksmīgi realizējis projektu ‘’Svinību telpas labiekārtošana Saunas pagasta iedzīvotāju vajadzībām’’. Šī svinību zāle atrodas bijušās Priekuļu pamatskolas telpās. Pēc skolas slēgšanas telpas nav atradušas pielietojumu, bet tiek apsaimniekotas un uzturētas kārtībā. Iedzīvotāji ir izteikuši priekšlikumu, ka labprāt vēlētos šajās telpās sarīkot ģimenes viesības, bēru mielastus. Lai zāle būtu mājīgāka, projekta ietvaros ir iegādātas aizkaru stangas un aizkari logiem.

Tādējādi  svinību zālē ir uzlabots tās estētiskais izskats, un Saunas pagasta Prīkuļos bijušās skolas svinību zālē ir iespēja pulcēties iedzīvotājiem, lai svinētu svētkus, satiktos, rīkotu sev tīkamas aktivitātes.

‘’Nianses’’ kolektīvs pateicas Saunas pagasta pārvaldes vadītājai Mārai Pudnikai, sekretārei Jadvigai Cišai par atbalstu mūsu ieceres īstenošanai, un Andrim Kessam par praktisku palīdzību telpas uzturēšanā un labiekārtošanā.

Sabiedriskais centrs ‘’Nianse’’

Pirms

Pēc