Valstī

Biedrības “Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija” SOS Ģimeņu atbalsta centrs “AIRI vecākiem” aicina topošās audžuģimenes un adoptētājus pieteikties TIEŠSAISTES apmācībām.

Apmācības sāksies 16. augustā un ilgs no 17.30 līdz 21.00 (turpmākie apmācību datumi  23.08., 30.08., 06.09., 13.09., 20.09., 27.09., 04.10., 11.10., 18.10.)  

Apmācības vadīs divas pieredzējušas treneres – Zane Balode un Dace Soldāne.

Topošajām audžuģimenēm, kuras saņēmušas bāriņtiesas lēmumu par piemērotību un topošajiem adoptētājiem būs iespēja desmit nodarbībās apgūt starptautiski atzītu mācību programmu “AIRI vecākiem”, kas iekļauj  gan teorētiskas, gan praktiskas nodarbības. Katrs apmācību dalībnieks saņems praktisku un viegli lietojamu rokasgrāmatu. Nodarbības notiks platformā ZOOM.

Apmācību programmā “AIRI vecākiem” iekļautas tēmas par ārpusģimenes aprūpes būtību, komandas darba nozīmi bērna izaugsmē, dažādām bērna attīstības vajadzību apmierināšanas metodēm, kā arī par ģimenes attiecību stiprināšanu, pārmaiņu plānošanu un informētu lēmumu pieņemšanu.

Apmācību noslēgumā katrs dalībnieks saņems SOS Ģimeņu atbalsta centra  “AIRI vecākiem” apliecību par programmas apguvi.

Pieteikšanās, aizpildot anketu SOS bērnu ciematu mājaslapā, www.sosbernuciemati.lv/lv/apmacibas/pieteikties-apmacibam  (ja nevarat atvērt saiti, iekopējiet to interneta pārlūkā).

Pieteikšanās iespējama arī pa e-pastu vai telefonu: e-pasts: airivecakiem@sosbca.lv; tālr. +371 27774407

Par apmācību programmu AIRI

Starptautiski atzīta apmācību programma adoptētājiem, aizbildņiem, audžuģimenēm “AIRI vecākiem”, kuras pirmā vārda abreviatūra tiek tulkota kā attīstība, informācija, resursi un izglītība vecākiem. SOS Bērnu ciematu asociācija apmācību programmu īsteno kopš 2016. gada, nodrošinot apmācības potenciālajām audžuģimenēm un adoptētājiem no visiem Latvijas reģioniem.

www.facebook.com/sosbernuciemati/

www.airivecakiem.lv