Sportā Pagastos

23. jūnijā Aglonā jau sešpadsmito gadu notika “Līgo regate – 2022” pa Cirīša ezeru. Divu dalībnieku sastāvā pa ezeru ar laivām bija jāveic noteikta distance. Sacensībās kopumā startēja 8 komandas, kur godalgotās vietas izcīnīja: Kristaps Kurmis, Raivis Matisāns – 3. vieta, Raitis Indrikovs, Andris Botors – 2. vieta un Gunārs Matisāns, Raivis Matisāns – 1. vieta.

Regates ietvaros notika arī dāmu nešanas konkurss, kur 7 komandu konkurencē trešo vietu izcīnīja Anna Pīnupe un Mārcis Pīnups. Otrajā vietā ierindojās Sabīne Kurme un Kristaps Kurmis, bet uzvarētāji – Loreta Indrikova un Raitis Indrikovs.

Līgu, Jāņu konkursā vietu sadalījums šāds: Jānis Lauskis – 3. vieta, Līga Lauska, Jānis Rajeckis – 2. vieta un Līga Čerpakovska, Jānis Kokorišs – 1. vieta. Alus ātrdzeršanas konkursā godalgotais trijnieks: Kristaps Kurmis – 3. vieta, Anatolijs Jemeļjanovs – 2. vieta un uzvarētājs – Jānis Lauskis.

Paldies Preiļu novada pašvaldībai un Aglonas pagasta pārvaldei, kā arī Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skolai par sagādātajām balvām un pasākuma organizēšanu.

Tiekamies jau 9. jūlijā Aglonas pagasta svētku ietvaros “Trako skrējienā pa Tartakas upi Jaunaglonā”.
Sīkāka informācija Preiļu novada mājaslapā, kā arī zvanot pa tālruni 29910288 (Andris).

Aglonas pieaugušo sporta organizators
Andris Kurmis