Pašvaldībā Iedzīvotājiem

SIA “Preiļu slimnīca” ir saņēmusi informatīvā ziņojuma projektu par slimnīcu tīkla attīstības stratēģiju (turpmāk – informatīvais ziņojums). Informatīvajā ziņojumā SIA “Preiļu slimnīca” ir definēta kā 1. līmeņa slimnīca, bet ziņojumā nav skaidrojuma par pakalpojumiem, kurus sniegs 1. līmeņa slimnīca pēc reformas.

SIA “Preiļu slimnīca” valde un darbinieki ir mērķtiecīgi nolēmuši pastāvēt uz plaša veselības aprūpes pakalpojumu klāsta saglabāšanu reģionā. Arī Preiļu novada pašvaldība izmantos visas iespējas, lai saglabātu pēc iespējas vairāk darbavietu un nodrošinātu kvalitatīvu un pieejamu veselības aprūpi mūsu novadā.

Lai Veselības ministrija un atbildīgās iestādes mūs sadzirdētu, aicinām ikvienu (no 16 gadu vecuma), kurš ir PRET paredzamo SIA “Preiļu slimnīca” līmeņa pazemināšanu, piedalīties parakstu vākšanā. Savu balsi ar parakstu apliecināt iespējams no 1. jūlija:

  • Preiļu novada pašvaldības ēkā, Raiņa bulvārī 19, 1. stāvā Klientu apkalpošanas centrā darba laikā (pirmdienās 8.00 – 18.00 / otrdienās – ceturtdienās 8.00 – 17.00 / piektdienās 8.00 – 16.00, pusdienu pārtraukums 12.00 – 13.00)
  • Visās Preiļu novada pagastu pārvaldēs to darba laikā
  • Jūlija mēnesī dažādos novada kultūras pasākumos būs pieejama parakstu vākšanas telts

Un no 4. jūlija parakstīties būs iespējams SIA “Preiļu slimnīca” poliklīnikas reģistratūrā.

Tālrunis uzziņām par parakstu vākšanas norisi un iespējām: +371 29793281 (valdes priekšsēdētāja Skaidrīte Žukova) un +371 28275039 (valdes locekle Iveta Stare).

SIA “Preiļu slimnīca” un Preiļu novada pašvaldība