Atbalsts Ukrainai

Akcijas “Adījumi” iniciatori aicina visas Latvijas rokdarbnieces ziedot savus adījumus Ukrainas bērniem, sievietēm, senioriem un karavīriem! Pavasaris ir auksts un drēgns arī Ukrainā, visiem kara skartajiem noderēs zeķes, cimdi, cepures, šalles un citi silti, praktiski, pašu rokām darināti apģērbi. Tāpēc gaidīta ikviena Latvijas rokdarbniece, kurai ir laiks, materiāli un prasmes – seniores, jaunās māmiņas, mājražotājas, daiļamatnieces! Visas, kuras prot adīt un vēlas palīdzēt, taču kurām tādu vai citādu iemeslu dēļ ir sarežģīti nokļūt līdz pašvaldību organizētajiem ziedojumu punktiem.

“Latvijas Pasts” nogādās šajā akcijā “Adījumi” savāktos adījumus  biedrībai “Tavi draugi” Rīgā, Ventspils ielā 50, no kuras tie tiks nosūtīti uz Ukrainu. Lai tas notiktu, adījumi jānogādā sev tuvākajā “Latvijas Pasta” nodaļā, norādot: akcija “Adījumi”, EKSPRESPASTS, Ziemeļu iela 10. Šie būs bezmaksas sūtījumi, kuru piegādi centralizēti koordinēs “Latvijas Pasts”.

Ceram, ka ziedoto adījumu savākšanā iesaistīsies pastnieces, kuras dodas uz tālākajām Latvijas viensētām pie sirmajām kundzēm, kuras pašas piedzīvojušas kara šausmas un zina, cik svarīgi ir šie šķietamie sīkumi, kas nereti palīdz izdzīvot. Ukrainas sagrautajos, neapkurinātajos namos, pagrabos, bumbu patvertnēs cilvēkiem ir nepieciešams siltums, jo siltums – tā ir dzīvība!

Tāpat lūdzam tos, kuriem ir ziedojumu vākšanas punkti, neatteikt cilvēkiem, kuri atnes savu cimdu vai zeķu pāri. Pieņemt un nosūtīt tos “Latvijas Pasta” EKSPRESPASTAM vai biedrībai “Tavi draugi”. Kopā mēs varam paveikt vairāk!

Akciju “Adījumi” iniciē, koordinē un par tās norisi izplatīt informāciju TV, presē, radio, sociālajos tīklos (vietnēs rokdarbniecēm, kurās ir ap 27 000 dalībnieču!) uzņemas sabiedriskā organizācija “Mēs Iecavai”.

Lauma Neimane
SO “Mēs Iecavai”
T.: +371 29444990