Sportā Iedzīvotājiem

Pēkšņi sasniegot lielajai sniega kārtai, aktīvākie ziemas prieku baudītāji steidz meklēt savas distanču slēpes un izmēģināt pirmo sniegu. Arī Preiļu pilsētas parka distanču slēpošanas trase ir iebraukta un tie, kuriem ir savs inventārs, jau var doties atjaunināt piemirstās iemaņas.

Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skola (BJSS) cītīgi strādā, lai ar 2. decembri  uzsāktu ziemas sporta inventāra bezmaksas nomu. Tā kā notiek BJSS telpu renovācija, slēpes tiks izsniegtas Preiļu BJSS stadiona tribīnēs ar ieeju no Sporta ielas puses. Nomas punktā pieejamas distanču slēpes gan pieaugušajiem, gan bērniem, tādēļ ziemas priekus baudīt aicinām arī ģimenes. Vienlaicīgi iespējams izsniegt apmēram 60 inventāra komplektus. Nomas punkts darbosies darbadienās no 14.00 līdz 21.00, bet brīvdienās no 11.00 līdz 18.00. Trasē apgaismojums ir ieslēgts līdz 22.00, bet izsniegšanas punkts darbu beidz plkst. 21.00, atbilstoši noteikumiem.

Preiļu BJSS pieaugušo sporta darba organizators Leonīds Valdonis aicina slēpotājus pret izsniegto inventāru izturēties saudzīgi, lai tas būtu izmantojams pēc iespējas ilgāku laiku. Tāpat īpašs lūgums pastaigu cienītājiem neizmantot slēpošanas trasi, jo tās sagatavošanā ieguldīts daudz laika un resursu, pastaigām izvēloties citas vietas parka teritorijā vai pilsētā.

Papildu informācija par nomas punktu un tā aktualitātēm, sazinoties ar Preiļu novada BJSS (Leonīds Valdonis, tālr. +371 29556446).

Informāciju sagatavojusi:

Preiļu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļa