Preiļu novadā Iedzīvotājiem

Preiļu novada Pelēču pagasta iedzīvotāji izsaka lielu pateicību pagasta pārvaldes vadītājai Ivetai Stašulānei un pensionāru brīvā laika aktivitāšu koordinētājai Regīnai Bricei par aktīvu iesaisti un atbalstu Covid-19 vakcinēšanas organizēšanā Pelēču pagastā.

26. oktobrī Pelēču pagasta pārvaldē norisināsies izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 un ikviens interesents tika aicināts izmantot ērtu iespēju saņemt vakcīnu pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai, lai pasargātu sevi no saslimšanas ar Covid-19 vīrusu. Aktīvas aģitācijas rezultātā vakcinācijas iespēju izmantoja prāvs pagasta iedzīvotāju pulks.

Izbraukuma vakcinācija rudens periodā tiek realizēta galvenokārt apdzīvotās vietās, kurās ir zemi vakcinācijas pret Covid-19 aptveres rādītāji un iedzīvotājiem jāmēro samērā liels attālums līdz ģimenes ārsta praksei vai vakcinācijas punktiem. Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās pašvaldības un vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji.

Pieaugot saslimstības rādītājiem tiek paplašināts vakcinācijas pakalpojumu pieejamības klāsts, tāpēc aicinām sekot līdzi aktuālākajai informācijai, izmantot iespēju pasargāt sevi un savus līdzcilvēkus no smagas saslimšanas.