Uzņēmējdarbībā

Pievienojies tiešsaistē 12. oktobrī plkst. 10.00–13.00

Ar mērķi atbalstīt jauno pārtikas ražotāju izaugsmi, Rimi Latvia 12. oktobrī aicina ikvienu jauno un arī pašā attīstības ceļa sākumā esošo pārtikas ražotāju piedalīties tiešsaistes forumā, lai kopā ar nozares pārstāvjiem un pieredzējušiem pārtikas ražotājiem noskaidrotu:

kāds ir Latvijas pārtikas ražošanas nozares nenovērtētais potenciāls; priekšnoteikumus, lai produkts gūtu starptautiskus panākumus; produktu kategorijas, kurās tiek meklēti jauni piegādātāji; investīciju perspektīvas un pieprasījuma tendences pārtikas nozarē.

Forumā piedalīsies:

Milans Blūms, Rimi Latvia Kategoriju departamenta direktors Māra Tamane, Rimi Latvia Kvalitātes vadītāja Kaspars Rožkalns, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Mārtiņš Cimermanis, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra valdes priekšsēdētājs Enno Ence, SIA Milzu! īpašnieks un Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta zināšanu kopienas EIT FOOD RIS  (Region Innovation Scheme) politikas padomes loceklis.

Savukārt ar savu neseno izaugsmes pieredzi dalīsies tādi vietējie ražotāji kā Zivs uz ledus, Pupuchi, Smalkais muslis un graudaugu pārslas Milzu!.

Viens no foruma mērķiem ir parādīt, kā lielveikals var kļūt par izaugsmes platformu mazajiem pārtikas ražotājiem un vietu, kur atklāt arvien jaunus lieliskus ražotājus. Tādēļ tā laikā tiks pieteikts arī īpašs Rimi speciālistu “ātro randiņu” pasākums ar mazajiem ražotājiem, individuāli pārrunājot potenciālās sadarbības iespējas un noteikumus to produkcijas nokļūšanai veikalu plauktos.

Iepazīsties ar Audzē Latviju foruma programmu un reģistrējies dalībai tajā līdz 4. oktobrim, apmeklējot interneta vietni https://www.rimi.lv/pieteikums-forumam.

Forums norisināsies tiešsaistē, un dalība tajā ir bez maksas.