Uzņēmējdarbībā Iedzīvotājiem

Aicinām uz darba aizsardzības semināru 30. septembrī no plkst. 12.00 līdz 14.00 “OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai”.

Seminārs par OiRA rīku norisināsies datorklasē un būs drīzāk praktisks par OiRA sniegtajām iespējām mazāku uzņēmumu (līdz 20 darbiniekiem) pārstāvjiem. Šis rīks ir paredzēts, lai darba devējs bez īpašām priekšzināšanām darba aizsardzībā varētu atpazīt savā uzņēmumā esošos darba vides faktorus, un novērtēt, cik liels ir risks, ka nodarbinātie cietīs vai saslims darba vietā. Ar rīka palīdzību iespējams noteikt veicamos darba aizsardzības pasākumus, kā arī sagatavot nepieciešamo dokumentāciju. OiRA rīks pieejams kopumā 24 nozarēm – sākot no frizētavām, autoservisiem un beidzot ar kokapstrādes uzņēmumiem. Ir arī atsevišķs rīks tieši izglītības iestādēm.

Viens rīks ir paredzēts tam, lai uzņēmumi spētu novērtēt savu gatavību COVID-19 vīrusa izplatībai un atlasītu sev piemērotākos veicamos pasākumus.

Seminārs notiks t.s. “zaļajā režīmā” (personām, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai pēdējā pusgada laikā izslimojušas šo infekcijas slimību). Sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu ir obligāta prasība dalībai klātienes seminārā un būs jāuzrāda pirms semināra sākuma.

Papildus informācija un pieteikšanās.

Uz tikšanos!