Preiļu novadā Iedzīvotājiem

Turpinot pakalpojumu kvalitātes attīstību, SIA “PREIĻU SAIMNIEKS” drīzumā piedāvās saviem juridiskajiem klientiem saņemt rēķinus un nodot skaitītāju rādījumus elektroniski tiešsaistes norēķinu vietnē Bill.me.

Bill.me ir Latvijā izstrādāts finanšu vadības rīks, ko iedzīvotāji visos valsts reģionos jau vairākus gadus izmanto ērtākai rēķinu apmaksai un skaitītāju rādījumu nodošanai. Papildus tiešsaistes vietnei ir pieejama bezmaksas mobilā lietotne iOS, Android un Huawei ierīcēm, kas nodrošina absolūtu servisa lietošanas brīvību.

Klientiem būs pieejams personīgais lietotāja profils Bill.me vietnē – ērts vadības panelis ātrai rēķinu saņemšanai un apmaksai, skaitītāju rādījumu nodošanai un komunikācijai ar pakalpojuma sniedzēju.

Vairs nebūs jāmeklē rēķins un jāaizpilda maksājuma uzdevums internetbankā. Ar Bill.me – viens klikšķis un rēķins ir apmaksāts. Turklāt, Bill.me pilnībā atbilst Eiropas Savienības Vispārīgajai datu aizsardzības regulai un visaugstākajiem Visa un MasterCard maksājumu drošības standartiem.

Reģistrācija, rēķinu saņemšana, rādījumu nodošana Bill.me vietnē ir bez maksas. Visi juridiskie klienti, kuri jau izmanto savu e-pastu saziņai ar SIA “PREIĻU SAIMNIEKS” saņems reģistrācijas saiti.

Vairāk informācijas par Bill.me iespējām un priekšrocībām var iegūt tīmekļa vietnē www.bill.me.