Sociālās aprūpes centros

Ar īpašu prieku un pacilātību izskanējis Preiļu novada Pensionāru biedrības kopīgs pasākums ar Labklājības pārvaldes Dienas aprūpes centra apmeklētājiem un biedrības “Mūsmājas” aktīvistiem. Kaut arī laiks bija drūms un lietains, tika ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības noteikumi.

Pasākuma galvenā tēma bija ”Tējas spēks un stiprums manā krūzītē”. Preiļu novada Pensionāru biedrības priekšsēdētāja Marija Briška, atklājot pasākumu, teica: “Gribu novēlēt Jums mazus prieciņus un tasīti aromātiskas tējas, kuru kāds pagatavo Jūsu mīļākajā krūzītē, kuru jums uzdāvināja mīļš un  dārgs cilvēks. Gribu jums novēlēt skaistu dienu, sauli sird , daudz patīkamu sīkum, no kuriem dvēsele paceļas spārnos!”

Ar lielu uzmanību klātesošie noklausījās Preiļu Zaļās aptiekas vadītājas Andrīdas Kokinas stāstījumu par Tereško tēju. Viņa uzsvēra, ka no medicīniskā viedokļa tā ir ļoti vērtīga tēja, ļoti labi palīdz pret dažādām kaitēm. Paldies Kokinas kundzei  par atsaucību un atbalstu!

Patika dziesmas vairāku kolektīvu izpildījumā – “Ilūziju” no Riebiņiem, “Melodīvas” no Vārkavas, “Viršus” no Preiļiem, deju kopu “Brūklenājs” no Preiļiem. Īpašs paldies kolektīvu  vadītājām Līgai Gžibovskai, Santai Karīnai Ošai un Valentīnai Bricei.

Tieši laikā un vietā vērtīgi bija izbaudīt dažādu tēju aromātu, uzzināt par to nozīmi veselības un garastāvokļa uzlabošanā. Pasākuma dalībnieki priecājās par kopā būšanu, par pozitīvo gaisotni un patīkamajām emocijām, izteica pateicību Preiļu novada Pensionāru biedrības priekšsēdētājai Briškas kundzei par tik labām idejām un labi organizēto pasākumu, kurš apvienoja jaunizveidotā novada pašdarbības kolektīvus.

Kaut vairāk būtu tādu pasākumu, jo patika gan jaunatnei, gan gados vecākiem cilvēkiem!

FOTOGALERIJA