Sportā

18. augustā Preiļu novada Bērnu un jauniešu sporta skolas stadionā notika sporta skolas izlaidums. Šogad skolu absolvēja 60 izglītojamie, divas profesionālās ievirzes izglītības programmas: V20 programmu pabeidza 43 izglītojamie –  12 volejbolistes (trenere Inta Rumaka), 19  futbolisti (treneri – Dainis Binders, Sergejs Placinskis) un  12 vieglatlēti (treneri – Olga Borisova, Jānis Upenieks), V30 programmu 17 izglītojamie – 8  vieglatlēti (treneri – Leonīds Valdonis, Viktorija Neištadte, Edgars Vaivods) un 9 futbolisti (treneris Imants Babris).

“Iepriekšējais mācību gads bija liels pārbaudījums sporta skolas audzēkņiem, bet sadarbojaties ar pašvaldību, vecākiem tika pārvarētas visas grūtības. Liels paldies audzēkņiem, vecākiem un treneriem par ieguldīto darbu šajā periodā”, izlaiduma runā teica Preiļu novada BJSS direktors Edgars Vaivods.

Paldies pašvaldībai par skaistajām sporta bāzēm, kurās mēs varam trenēties, paldies vecākiem par jauniešu izaugsmē ieguldīto darbu un sirds siltumu. Paldies treneriem par ieguldīto darbu un sportistu augstiem sasniegumiem. Paldies sportistiem, ka godam nesat Latvijas, Preiļu novada un savu novadu vārdu Eiropas, Pasaules, Latvijas , Latgales un starpnovadu sacensībās.

Lai katrs atrod savu ceļu, kur nemāna, novērtē, ciena un mīl!

Preiļu novada BJSS kolektīvs