Preiļu novadā Jaunatne

Kopā ar Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju norises #dziediundejo2021 notikumu “Saulesvija”, kas Preiļos norisinājās 19.jūlijā, pilsētā ieradās arī SIMBOLISKS SVĒTKU PLAKĀTS, kas pasākuma laikā tika izvietots labi redzamā vietā – Svētku laukuma tuvumā (starp divām liepiņām ar skatu uz strūklaku). Plakāts ir personalizēts. Tas nes Preiļu novada vārdu.
Aicinām jauniešus un novada iedzīvotājus, kā arī cilvēkus no citām pilsētām un novadiem apmeklēt Preiļu pilsētu, atrast plakātu, nofotografēties vai uztaisīt video pie tā un ar tēmturiem #jaunamspeks un #dziediundejo2021 izvietot sociālajos tīklos Instagram un TikTok.

No sociālajos tīklos publiskotajiem foto un video tiks izveidota kustīga filmiņa “Kopdancis 42 kadros”. Iekustinot vienu kadru aiz otra, tiks savienotas Latvijas pilsētas un novadi vienotā dancī, ko oktobra mēnesī  Preiļu novada pašvaldība varēs izvietot savā sociālo tīklu kontā.

Simbolisko svētku plakātu piemiņai par 2021. gada svētkiem pasniedza Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju norises #dziediundejo2021 organizatori un ilggadējais svētku draugs un atbalstītājs LMT.

AIJA CAUNE
Preiļu novada bērnu un jauniešu centra direktore,
XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Preiļu novada koordinatore