Preiļu pils un parks Kultūrā

2021.gada 21.jūlijā piļu, muižu un citu tūrisma objektu īpašnieki, apsaimniekotāji un operatori, tūrisma speciālisti, pasākumu organizatori un projektu vadītāji kultūras tūrisma objektos, NVO, citi interesenti aicināti piedalīties īpašā vebinārā – meistarklasē, kas tiek organizēta projekta “630 Versts Full of Feelings” ietvaros (ar Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam finansiālu atbalstu). Pasākuma mērķis ir informēt un izglītot dalībniekus par sajūtu tūrismu, sajūtu radīšanas iespējām un paņēmieniem, vietas pievilcības aspektiem, sajūtu tūrisma produktu un pakalpojumu pārdošanas veidiem un iespējām, kā arī ļaut dalībniekiem līdzdarboties radošā meistarklasē “Radi sajūtas pats” tiešsaistē.

 Vebinārs “RADI SAJŪTAS PATS” norisināsies Zoom vebināra formātā 21.07.2021. no 10:00 – 16:00, tādējādi ļaujot pieslēgties no jebkuras vietas. Vebināra laikā būs iespēja padziļināt izpratni par to, kas ir sajūtas, no kurienes sajūtas rodas, kādas ir sajūtu radīšanas iespējas pilīs un muižās. Tiks apskatīti inovāciju piemēri pasākumu veidošanā sajūtu radīšanai, vietas pievilcības aspekti un nozīme sajūtu radīšanā, sajūtu tūrisma produkta / pakalpojuma uzbūve, būtiskākie aspekti sajūtu tūrisma mārketinga procesā u.c. Dalībniekiem būs arī iespēja praktiski piedalīties radošajā aktivitātē (meistarklasē) “Radi sajūtas pats”

Vebināra darba kārtība latviešu valodā:

Vebināru vadīs M.Env.Sc. Marika Rudzīte-Griķe (īpašas mūsdienu Latgales amatniecības vērtību mājvietas “HANDMADE LATGOLA” (www.handmadelatgola.lv) radītāja un attīstītāja (atjaunojot 85 gadus vecu šķūni un pārveidojot to par netradicionālu tūrisma objektu un īpašu naktsmītni); Marika ir lektore, semināru moderatore, projektu speciāliste, attīstības plānošanas dokumentu izstrādātāja, pilna cikla projektu vadības eksperte ar vairāk kā 20 gadu pieredzi pašvaldību, NVO un privātajā sektorā) un Inta Reča (viena no daudzpusīgākajām un prasmīgākajām amatniecēm Latgales reģionā, daloties savās zināšanās un prasmēs ne tikai ar Aglonas vidusskolas skolēniem (jau vairāk nekā 25 gadus strādājot par mājturības skolotāju), bet piedaloties un nodrošinot mākslas un amatniecības darbnīcas un meistarklases visā valstī).

Vebinārs ir bez maksas, taču pieteikšanās ir obligāta, aizpildot pieteikuma veidlapu.

Papildus informācijai par projektu:

E-pasts: santa.supe@aluksne.lv
Tālrunis: +371 64381484, +371 28636042
Papildus informācijai par vebināru:
E-pasts: handmadelat@gmail.com
Tālrunis: +371 29443621