Iedzīvotājiem

IZAICINI SEVI!

Ar šādu uzsaukumu Zemessardzes 35. kājnieku bataljons aicina tieši Tevi stāties Zemessardzē.

Tu būsi ideāls kandidāts, ja esi Latvijas pilsonis vecumā no 18 līdz 55 gadiem, esi gatavs uzlabot fizisko sagatavotību, kā arī bez būtiskām veselības problēmām.

Zemessardze ir lielisks piemērs Latvijas pilsoņu brīvprātīgai iesaistei mūsu valsts aizsardzībā, kas ir visas mūsu sabiedrības kopēja atbildība. Zemessardze – tā ir iespēja ikvienam Latvijas pilsonim saliedētā komandā ne tikai apgūt militārās pamatiemaņas, bet arī iegūt noderīgas zināšanas un prasmes, kas nepieciešamas, lai krīzes situācijā aizsargātu savu ģimeni un aizstāvētu Latviju. Vienlaikus dienests Zemessardzē ir iespēja uzlabot savu vispārējo fizisko sagatavotību, veselību un paplašināt savu redzesloku, piedaloties militārajās mācībās gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Dienests Zemessardzē ļauj izmantot arī civilajā dzīvē gūto profesionālo pieredzi, tāpēc līdzdarboties valsts aizsardzības spēju stiprināšanā aicināti visdažādāko profesiju pārstāvji: IT speciālisti, pavāri, šoferi un citi. Dienestam Zemessardzē var pieteikties arī no aktīvā dienesta atvaļinātie karavīri, kuriem dienestā Zemessardzē saglabā dienesta pakāpi un ieceļ tai atbilstošā amatā.

Bonusi: bezmaksas vakcinācija un veselības pārbaudes, maksas kompensācijas par dalību mācībās u.c.

Lai pieteiktos dienestam, kandidātam jāsazinās ar Zemessardzes 35. kājnieku bataljonu, zvanot uz tālruņa numuru +371 67209880, rakstot uz e-pasta adresi 35bn@lf.mil.lv vai personīgi ierodoties vienībā.

Būt gatavam rītdienai nozīmē visu uzsākt šodien!

Zemessardze Ilze Kivleniece
ZS 35. kājnieku bataljona
Civilmilitārās sadarbības
nodaļas jaunākā speciāliste
Mob. +371 25530455
e-pasts: ilze.kivleniece@mil.lv