Preiļu novadā

Kārsavas ielas 4 skatlogos  (JC4 un TIC logos) no 26. aprīļa līdz 26. maijam ir skatāma radošo darbu izstāde “Pavasaris ienāk Preiļos!” No 26. aprīļa līdz 2. maijam iedzīvotāji tika aicināti nobalsot par to darbiņu, kurš iepaticies visvairāk.

Interese un aktivitāte priecēja, kopumā par darbiem no skatītājiem tika saņemtas 412 balsis. Darbu vērtēšanu veica arī žūrija. Darbu vērtēšanas komisija – Sintija Ančeva, Santa Ancāne – Novikova, Iveta Šņepste, Ilona Skorodihina un Liene Gžibovska.

Apvienojot skatītāju un žūrijas vērtējumus, tika iegūti šādi rezultāti:

vieta Dana Daugule (16 gadi) vieta Alise Garkalne (5 gadi) vieta Madara Sinķeviča (10 gadi) vieta Agate Osipova (9 gadi) vieta Alekss Ziemelis (9 gadi)

Preiļu Galvenā bibliotēka piešķir arī SAVU SIMPĀTIJU BALVU darbiņam, kura autors ir  Laura Grigule (18 gadi).

Gan pirmo piecu vietu ieguvēji, gan simpātiju balvas ieguvēja, gan visi pārējie, kuru darbi atrodas izstādē, ir aicināti laika posmā no 10. maija līdz 14. maijam ienākt Jauniešu centrā “ČETRI”, Kārsavas ielā 4, un saņemt diplomus un balviņas.

Pirmie pieci saņems jaukas balviņas no “Arka Preili LTD” , “Zvaigzne ABC” , “Picu Bode” un z/s “Tūmeņi” + citas pārsteigumu balvas. Visi pārējie saņems ATZINĪBAS un jauniešu centra suvenīrus.

Darbus var apskatīt te – https://failiem.lv/u/5zbefz98p

Izstāde logos vēl būs skatāma līdz 26. maijam.

Lai visiem jauks un saulains pavasaris!

Sintija Ančeva
Jaunatnes lietu speciāliste
Preiļu novada dome