Preiļu novadā

SIA “Preiļu slimnīca” aicina darbā sabiedrisko attiecību speciālistu uz nenoteiktu laiku (pilna slodze)

Darba pienākumi:

plānot, vadīt un koordinēt uzņēmuma darbību informācijas, reklāmas un sabiedrisko attiecību jautājumos, nodrošināt un pilnveidot saturu uzņēmuma mājas lapā, sadarboties ar masu saziņas līdzekļiem, informācijas dienestiem, sagatavojot un sniedzot informāciju par aktualitātēm uzņēmumā, vākt un analizēt par uzņēmumu publicētos materiālus, pēc vajadzības sniegt vai organizēt rakstveida atbildes uz publikācijām, piedalīties bukletu, brošūru, gada pārskatu un citu informatīvo materiālu sagatavošanā, nodrošināt uzņēmuma prezentācijas materiālu tehnisko sagatavošanu, veikt sabiedriskās domas aptaujas un pētījumus par uzņēmumam svarīgiem jautājumiem, piedalīties uzņēmuma struktūrvienību, personāla un darba grupu sanāksmju, pasākumu, rīkošanā un norisē. 

Prasības pretendentiem/-ēm:

augstākā izglītība ( sabiedrisko attiecību jomā, humanitārajās vai sociālajās zinātnēs), pieredze sabiedrisko attiecību speciālista, žurnālista, redaktora vai projektu vadītāja amatā, pieredze preses relīžu, rakstu un informatīvu materiālu sagatavošanā, teicamas valsts valodas zināšanas, labas angļu un krievu valodas zināšanas, zināšanas un prasmes informācijas un komunikāciju tehnoloģiju pielietošanā un sociālo tīklu mārketingā, labas iemaņas darbā ar datoru un citu biroja tehniku, sadarbības un organizatora prasmes, analītiskā domāšana, ideju ģenerēšana, pašiniciatīva, precizitāte, atbildība, spēja strādāt ātri un operatīvi gan patstāvīgi, gan komandā, prasme racionāli organizēt savu darbu. 

Piedāvājam:

dinamisku un radošu darbu profesionālu un atbildīgu speciālistu komandā, godīgumu un savstarpēju atbalstu, lai sasniegtu vislabāko rezultātu, mūsdienu prasībām atbilstošus darba apstākļus, stabilu atalgojumu, sociālās garantijas, darbinieku veselības apdrošināšanu (pēc pārbaudes laika), darba algu no Eur 1140,00 pirms nodokļu nomaksas.

Dzīves gājumu (CV) un motivācijas vēstuli aicinām iesūtīt līdz 2021. gada 27. maija plkst. 12.00 uz e-pastu: lietvede@preiluslimnica.lv