Preiļu pils un parks Preiļu novadā

Sagaidot Valentīndienu, Preiļu pilsētas parkā tika izrotāta uz Mīlestības kalniņa novietotā stilizētā metāla SIRDS. Šis dāvinājums saņemts no Preiļu fotomākslinieka un sabiedriskā darbinieka Igora Pliča, un līdz nākamās nedēļas beigām, dodoties pastaigā, jūs varat uzņemt burvīgu foto Valentīndienas noskaņās pie izdekorētā objekta Preiļu parkā.

Leģendām apvītais Mīlestības kalniņš Preiļu parkā ir vienmēr bijis īpašs. Tagad tā pakājē, pateicoties Igora Pliča dāvinājumam, atrodas metāla sirds. Valentīndienas svētku noskaņu gaidot tā ir ietērpta un sāk pukstēt straujāk.

Ikviens ir aicināts šajos mīlestības svētkos doties pastaigās pa parku, apmeklēt Mīlestības kalniņu un fotografēties pie sirds, izteikt mīlestības pilnus vārdus un svinēt svētkus! Svētdienā, no plkst. 10:00 līdz 22:00 pie sarkanās sirds skanēs mīlestības pilna mūzika, radot noskaņu un īpašo gaisotni. Nāciet, izjūtiet un izbaudiet Valentīndienu Preiļu parkā!

Par noskaņas radīšanu parūpējās Sanda Čingule-Vinogradova, Inese Anina, Inese un Valdas Martinkus, Jānis Zieds-Ziediņš un brīnišķīgā parka komanda – Daiga Lietauniece, Andrejs Kudlis un Dmitrijs Šahurskis.

Sirds silts paldies jums!