Jaunatne Izglītībā

Astoņpadsmit darbības gadu laikā Vītolu fonds ir pierādījis, ka līdzcilvēku atsaucība, pretimnākšana, nesavtīgs atbalsts ir vērtības, kuras saglabāsies visos laikos un apstākļos. Pandēmijas laiks bija sarežģīts, bet, rodot spēku grūtībās, ziedotāji turpina atbalstīt Latvijas jauniešus ceļā uz izglītību.

Pateicoties vairāk nekā 200 ziedotājiem no Latvijas, Amerikas, Austrālijas, Kanādas, Lielbritānijas, Venecuēlas un Zviedrijas, jauno mācību gadu Latvijas augstskolās uzsāka 725 studenti – no tiem 265 pirmkursnieki, bet 460 esošie stipendiāti studijas turpinās.

2020./2021. mācību gadā no Preiļiem stipendijas saņem: Maksims Podskočijs (Helēnas un Pētera Grīnmaņu piemiņas), Alise Lutinska (Jāņa Spirēna piemiņas), Egons Rebainis (Zelmas Grīnfeldes-Brežinskis piemiņas), Margarita Džeriņa (Vilmas un Jēkaba Ķiršu piemiņas), Liena Gasiņa (Viļa Olava piemiņas), Ausma Dzerkale (Ernas Bertas Meijas Gurķis piemiņas), Darina Luriņa (Asjas un Berndta Everts piemiņas), Anastasija Dementjeva (Gunāra Šterna piemiņas).

Nākamā pieteikšanās Vītolu fonda administrētajām stipendijām no 2021. gada 1. februāra līdz 1. martam. Vairāk informācijas: www.vitolufonds.lv.

Vītolu fonds
www.vitolufonds.lv