Iedzīvotājiem

Skatītāji! Latgales reģionālās televīzijas komanda aicina būt aktīviem un pēc 2.raidījuma “Saudzēt, saglabāt, samīļot. Daba.”! noskatīšanās uz e-pasta adresi lrt.zinas@inbox.lv iesūtīt savus novērojumus un jautājumus foto, video vai rakstiskā formā par vietām, kurām piešķirts ģeovietas statuss: atpūtas brīžiem tajās, gan interesantiem atradumiem, gan, iespējams, novērotajiem pārkāpumiem u.tml. Tāpat arī būsim ļoti pateicīgi, ja atbildēsiet uz dažiem aptaujas jautājumiem vietnē:

Raidījumu cikla “Saudzēt, saglabāt, samīļot. Daba.” 2.raidījums apskatāms:

Visi tematiskie raidījumi kopā ar aptaujām un īsiem pamācošiem video rullīšiem tiks izvietoti LRT mājas lapā www.lrtv.lv, kā arī sociālo tīklu vietnēs www.facebook.com/LatgalesRegionalaTV/, www.youtube.com/user/LatgalesRegionalaTV un kanāla RīgaTV 24 platformā www.xtv.lv/.

Jūsu iesūtītais materiāls un jautājumi, aptauju rezultāti trīs nedēļas vēlāk tiks pārrunāti un analizēti vēl vienā raidījumā – diskusijā kopā ar nozares ekspertiem kanāla RīgaTV 24 studijā Rīgā 27. oktobrī.

Pavisam līdz 2021. gada augusta beigām paredzēts izveidot 12 raidījumus, no kuriem katrs būs veltīts kādai citai tēmai par atbildīgu dzīvesveidu, kā arī vides izglītību, piemēram, nākamreiz, 3. novembrī, varēs uzzināt vairāk par dižkokiem kā dabas kapitālu un vēstures liecību.

Raidījumu “Saudzēt, saglabāt, samīļot. Daba.” izveidi finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fons.

Beatrise Jakobsone,
LRT žurnāliste
e-pasts: jakobsonebeatrise@inbox.lv