Veselība Iedzīvotājiem

Vēršam uzmanību!

Cien. pacient, ja netiec uz vizīti, lūdzu, atsaki to laicīgi!

Esam saprotoši – katram no mums var gadīties neparedzētas situācijas, apstākļi, kas liedz nokļūt uz pieteikto vizīti, iespējams, apmeklējums vairs nav nepieciešams vai jau ir saņemts citur, tad, LŪDZU, informē par to laicīgi SIA ”Preiļu slimnīca” reģistratūru.

Pie mums šādas neapmeklētas vizītes gadā vidēji sastāda aptuveni 20%, kas mākslīgi pagarina gaidīšanas rindas veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanai, liedzot iespēju šajā laikā konsultāciju saņemt kādam citam pacientam, kuram tas nepieciešams.

Tev tas aizņems vien dažas sekundes, taču kādam citam šī iespēja nozīmē tik daudz – mēs Tev rezervētajā laikā varēsim piedāvāt vizīti kādam citam, kas šo pakalpojumu ļoti un ilgi jau gaida rindā.

Lūdzam izturēties atbildīgi un laikus atteikt vizīti pie speciālista, zvanot pa tālr. +371 65307750 vai +371 65307757, iespējams, rakstīt arī facebook SIA “Preiļu slimnīca”.

Gan mēs, SIA “Preiļu slimnīca” komanda, gan rindā esošie pacienti, kas nepacietīgi gaida savu iespēju, būs Tev pateicīgi! Dod iespēju citam būt veselam!

Informāciju sagatavoja

Laila Meirule
SIA “Preiļu slimnīca”
Sabiedrisko attiecību speciāliste