Sabiedrībā Iedzīvotājiem

Beidzoties valstī izsludinātajai ārkārtējai situācijai, kopš šī gada 10. jūnija klientu apkalpošanu klātienē ir atsācis Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Rīgas klientu apkalpošanas centrs. Izvērtējot Rīgas pieredzi, no šī gada 29.jūnija klātienes klientu apkalpošanu VID atsāk arī Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī, Valmierā, Jēkabpilī, Jelgavā un Rēzeknē. Rūpējoties par klientu un iestādes darbinieku drošību, pakalpojumi klātienē tiks sniegti tikai pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot pa tālruni +371 67120005.

 Drošības un piesardzības prasību dēļ bez iepriekšējā pieraksta iedzīvotāji netiks apkalpoti. Minētajās pilsētās klientu apkalpošana klātienē, tāpat kā līdz ārkārtējai situācijai, notiks pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9:00 līdz 18:00.

Minēto klientu apkalpošanas vietu adreses ir šādas: Liepājā – Jūras iela 25/29; Ventspilī – Dzintaru iela 22/9; Daugavpilī –  Klusā iela 4A; Valmierā – Beātes iela 49; Jēkabpilī – Draudzības aleja 2; Jelgavā – Lielā iela 6 un Rēzeknē –  Jupatovkas iela 11, Jupatovka, Griškānu pag., Rēzeknes nov.

Apmeklējot VID klientu apkalpošanas vietas, lūdzam būt piesardzīgiem un atbildīgiem, un ievērot visus valstī joprojām noteiktos piesardzības pasākumus – ieturēt 2 metru distanci no citiem cilvēkiem, dezinficēt rokas, ievērot respiratoro higiēnu un citus nosacījumus savai un apkārtējo drošībai. Aicinām atlikt VID apmeklējumu, jūtot elpceļu slimības pazīmes, kā arī nenākt, ja noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingrā izolācija.

Rūpējoties par klientu un iestādes darbinieku drošību, atgādinām, ka iedzīvotāji visus VID pakalpojumus var saņemt elektroniski VID Elektroniskajā deklarēšanas sistēmā.

VID konsultācijas var saņemt, zvanot uz VID Konsultatīvo tālruni +371 67120000 vai uzdodot savu jautājumu rakstiski VID EDS sadaļā “Sarakste ar VID”. Svarīgi, ka, zvanot uz VID Konsultatīvo tālruni +371 67120000, ikviens var saņemt arī personificētu konsultāciju, ja vien zvanot pieslēdzas VID EDS un nosauc tur redzamo kodu.

Par VID klātienes pakalpojumu turpmāko pieejamību informēsim VID tīmekļvietnē www.vid.gov.lv un sociālajās platformās.

Informāciju sagatavoja:

VID Sabiedrisko attiecību daļa
Tālr. +371 67122668, +371 67122670
Talejas iela 1, Rīga, LV-1978
www.vid.gov.lv