Uzņēmējdarbībā
19.05 Bezmaksas vebinārs mazajiem uzņēmējiem: Sociālā tīkla Instagram darbnīca Instagram ir viens no populārākajiem sociālajiem tīkliem pasaulē. Tā lietotāju skaits nu jau ir pārsniedzis miljardu, no kuriem 500 miljoni ik dienu skatās Instagram Stories un 200 miljoni katru dienu apskata vismaz vienu Instagram biznesa profilu. Instagram sniedz unikālas izaugsmes iespējas ikvienam uzņēmumam, taču vienlaikus arī pastāvīgi augošu konkurenci un mainīgu algoritmu, kas apgrūtina biznesa profilu izaugsmi.
19.05 Vebinārs: “Kā nodibināt e-Uzņēmumu: no A līdz Z” Lai palīdzētu visiem topošajiem un esošajiem uzņēmējiem nodibināt un attīstīt e-Uzņēmumu, Citadele un Ekonomikas ministrija “Strādā jebkur” iniciatīvas ietvaros, organizē vebināru – “Kā nodibināt e-Uzņēmumu: no A līdz Z”.
19.05 Vebinārs-Kvalitatīva apmācību, darbnīcu izstrāde un vadīšana tiešsaistē Mūsdienu rīki (tehnoloģijas) piedāvā pietiekami plašas iespējas. Tās apvienojot ar labām fasilitēšanas iemaņām un tehnikām, ir iespējams panākt teicamus rezultātus tiešsaistes apmācības.
20.05 2. seminārs – Starptautiskais finansējuma instruments AAL Programme Aktīvas un atbalstošas dzīvošanas programma, ir viens no retajiem starptautiskajiem finansējuma instrumentiem Eiropā, kas tieši fokusē savu darbību uz senioru ekonomikas inovāciju attīstību. Instruments veicina starpvalstu pētniecības institūtu un uzņēmēju sadarbību jaunu produktu un risinājumu izstrādei senioru ekonomikā.
21.05.  Ir iespēja samazināt uzņēmēju riskus. Bezmaksas vebinārs Vienmēr ir jābūt gataviem situācijai, kad mūsu partneris vai klients kādu iemeslu dēļ nepilda norunāto līgumā, pārkāpj darījuma nosacījumus. Pareizi sastādīts līgums – tā ir drošība! Jūs aizsargājiet savu kompāniju!
21.05 Nāktone. Šeit un tagad. LABAS PRAKSES BIZNESA SKOLA Lēmumu pieņemšana no topošās nākotnes jeb kā vadītāja apziņa ietekmē pārmaiņu procesus biznesā
21-23.05 SportHack 2020 tiešsaistes hakatons SportHack 2020 Latvija mērķis ir 3 dienu laikā radīt jaunas, inovatīvas idejas sporta jomā, novērtēt idejas biznesa potenciālu un izveidot starpdisciplināras komandas, kas spēj šīs idejas realizēt dzīvē.
21.05 Intelektuālais īpašums – vīzija bez ilūzijām Kur rodas izcili izgudrojumi un inovācijas? Vidē, kur idejas satiekas ar iespējām tās realizēt. Atrodoties vienā no visstraujāk ekonomiski augošākajām Eiropas daļām – Baltijas jūras reģionā – Latvija ir vieta, kur idejas ir iespējams pārvērst risinājumos, kas nākotnē var izcelties pasaules mērogā un rezonēt individuāli.
21.05 LŪST VAI PLĪST uzņēmēju pieredzes stāsti Šī ir platforma, kur mācīties no citu uzņēmēju kļūdām kā arī lieliska iespēja satikties un iepazīties ar LIAA Jūrmalas BI kopienas dalībniekiem un entuziastiskiem, uzņēmīgiem cilvēkiem.
22.05 Vebinārs-Attālinātais darbs, darba attiecības, tā izpildes organizēšana un nodrošināšana. Darba devēja pienākumi un tiesības nodarbinot darbinieku attālināti. Attālinātais darbs, darba attiecības, tā izpildes organizēšana un nodrošināšana. Darba devēja pienākumi un tiesības nodarbinot darbinieku attālināti.
22.05 Demola Latvia aicina uzņēmumus izmantot studentu potenciālu Apvieno uzņēmumus un erudītākos studentus, lai kopīgi izstrādātu nebijušus risinājumu definētām izaicinājumam.
27.05 Commercialization Reactor Demo Day You will be able to see 2 minute pitches from 12 future winners of DeepTech industries, Questions by a panel from DeepTech investors, Live voting for the future unicorn, Special surprise from special guest, and many more.
12-13.06 Ignition event – meklē biznesa attīstības iespējas Ignition Event is a unique matchmaking event for ambitious entrepreneurs and world-class scientific teams to launch their deep-tech startups.
06.2020 Latvijas kopstends tiešsaistes izstādē “China – CEEC Expo & International Consumer Goods Fair” Ķīnā (Ninbo) Platforma ietvers tiešsaistes eksponēšanu, pircēju informācijas apskatīšanu, piedāvājuma un pieprasījuma saskaņošanu, tiešsaistes ziņojumapmaiņu, biznesa saskaņošanu un citas funkcijas vēlāk, nodrošinot visu diennakti pieejamu, trīsdimensiju pakalpojumu izstādes dalībniekiem.