Uzņēmējdarbībā Iedzīvotājiem

Saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatīšanos un Latvijā noteikto ārkārtas stāvokli, tūrisma nozare kopā ar to saistītām citām nozarēm ir pirmā, kas cietusi. Lai noskaidrotu situāciju un uzņēmēju noskaņojumu, Latvijas reģionālās tūrisma asociācijas sadarbībā ar TICu asociāciju martā veica pirmo plašo Latvijas uzņēmēju aptauju. Kopumā saņēmām 450 atbildes no visas Latvijas.
Lai novērtētu situācijas un uzņēmēju noskaņojuma izmaiņas, lūdzam aizpildīt šo anketu par situāciju šobrīd – aprīļa otrajā pusē gan pašiem, gan izsūtīt to aizpildīt saviem uzņēmējiem. Jo vairāk būsim saņēmuši atbildes, jo nozīmīgāki būs mūsu kopējie argumenti valdībai par līdz šim sniegto atbalstu un nepieciešamajiem veicamajiem darbiem tūrisma situācijas uzlabošanai reģionos.

Anketu aicinām aizpildīt elektroniski.

Aicinām aizpildīt anketas līdz š.g. 1.maijam.
Iegūtā informācija tiks apkopota un dati tiks izmantoti tikai un vienīgi apkopotā veidā. Informācija par katra uzņēmuma sniegtajām individuālajām atbildēm netiks izpausta. Iegūtie personas dati netiks nodoti trešām personām un tiks izmantoti tikai un vienīgi pētījuma atgriezeniskās saites nodrošināšanai.
Liels paldies par Jūsu atsaucību jau iepriekš!

Informāciju sagatavoja:

Ingrīda Smuškova
LATTŪRINFO valdes priekšsēdētāja
www.latturinfo.lv