Latgales reģiona tūrisma asociācija “Ezerzeme” sadarbībā ar novadu tūrisma informācijas centriem apkopo informāciju par naktsmītnēm, arī privātpersonām, citām iestādēm, kas COVID-19 pandēmijas laikā piedāvā pašizolācijas vietu.
Ja vēlies, lai par tevi ir informācija šajā apkopojumā, atsūti informāciju uz sava novada TIC.

Preiļu un Riebiņu novada teritoriju uzņēmēji, privātpersonas informāciju (adrese, telefons, mājaslapa, ja ir, papildus informācija par iespējām vai apraksts) aicinām sūtīt uz tic@preili.lv.

SVARĪGI!

Krīzes laikā, izvēloties piedāvāt pašizolācijas pakalpojumu, aicinām naktsmītņu īpašniekus rūpīgi izvērtēt savas spējas nodrošināt nepieciešamos apstākļus šī pakalpojuma saņēmējiem un nodrošināt pietiekamu drošību saviem darbiniekiem, kaimiņiem u.c., t.i. iespēju sekot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) norādītajām higiēnas prasībām, atbilstošu telpu dezinfekciju, izvairīšanos no nevajadzīgas saskarsmes ar personālu u.tml.
Vairāk par šīm prasībām:

https://spkc.gov.lv/lv/tavai-veselibai/aktualitate-par-jauno-koronavi

https://www.latvia.travel/lv/zinas/aicinam-izvertet-atbildigi-savas-iespejas-nodrosinat-pasizolacijas-pakalpojumu?fbclid=IwAR1pcYGEWI84o2BA9lIFZLFapCCKmUsvpOQj2WTWIhkrE7191w7LM9ZxOIw

Informāciju sagatavoja:

Iveta Šņepste,
Preiļu novada TIC vadītāja