Sabiedrībā Pašvaldībā Iedzīvotājiem

SVARĪGA INFORMĀCIJA PREIĻU IEDZĪVOTĀJIEM ĀRKĀRTAS SITUĀCIJAS LAIKĀ:

Kopš Latvijā ticis izsludināts ārkārtas stāvoklis, pašizolācijā un karantīnā atrodas tūkstošiem iedzīvotāju. Īpaši svarīga pašizolācija ir vecāka gada gājuma cilvēkiem, kā arī tiem, kam ir hroniskas saslimšanas. Šiem cilvēkiem pat vienkāršs gājiens uz veikalu var izrādīties īpaši bīstams. Tikpat kritiskā situācijā ir arī cilvēki, kam pēc atgriešanās no ārzemēm obligāti nepieciešams uzturēties 14 dienu karantīnā, bet nav pieejams tuvinieku atbalsts.

Lai palīdzētu šiem cilvēkiem un reizē arī pasargātu citus iedzīvotājus no iespējamās inficēšanās ar Covid-19, #Paliecmājās piedāvā brīvprātīgo palīdzību iepirkumu – pārtikas produktu, sadzīves preču sagādē. #Paliecmājās īpaši aicina pieteikt palīdzību tos, kas nelieto digitālās tehnoloģijas un atrodas Covid-19 riska grupā zvanot pa tālruni: 25661991. Tāpat arī aicinām kaimiņus, aprūpētājus un sociālos darbiniekus mudināt līdzcilvēkus zvanīt un pieteikt palīdzību.

  1. PREIĻOS MEKLĒJAM BRĪVPRĀTĪGOS!
    Lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku palīdzības apjomu, #Paliecmājās aicina pieteikties brīvprātīgos, kas vēlas palīdzēt ar pārtikas un citu preču piegādi, piesakot savu dalību mājas lapā www.paliec-majas.lv. Pieteikties var ikviens iedzīvotājs neatkarīgi no atrašanās vietas, kam nav konstatēts Covid-19, kas pēdējo 14 dienu laikā nav bijis ārzemēs, kā arī nav bijis kontaktā ar iespējamu Covid-19 slimnieku. https://paliec-majas.lv/priecajamies-ka-esi-piekritis-klut-par-brivpratigo/ – iereģistrējies un seko norādījumiem!
  2. Tāpat ARĪ AICINĀM PIETEIKTIES IKVIENU, KAM IR NEPIECIEŠAMA PALĪDZĪBA, VĒRSTIES:

* https://paliec-majas.lv/;
* vai pa tālruni +371 25661991 , norādot precīzu informāciju!

Apmeklē https://paliec-majas.lv/ un izvēlies – vēlies sniegt vai saņemt palīdzību!

JAUTĀJUMU VAI NESKAIDRĪBU GADĪJUMĀ, LŪDZU, VAR ARĪ VĒRSTIES PIE Sintijas Ančevas, t. +371 28291082.

Sintija Ančeva,
Brīvprātīgo #paliecmajas reģ. koordinatore Preiļu novadā