Sabiedrībā Kultūrā

Latgales reģiona attīstības aģentūra izsludina Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Atbalsts kultūras programmām reģionos” atklātu projektu konkursu “Latvijas valsts mežu un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītā Latgales kultūras programma 2020”.

Konkursa mērķis ir veicināt kultūras pieejamību sabiedrībai, Latgales reģiona kultūrvides, vērtību un tradīciju saglabāšanu un attīstību, sniedzot finansiālu atbalstu labākajiem kultūras projektiem. Projektu pieteikumu (papīra formātā un elektroniski) iesniegšanas termiņš ir 2020. gada 31. marts, līdz plkst. 16:00. Projektu ieviešanas laiks ir no 2020. gada 2. maija līdz 2020. gada 15. decembrim.

Projektu pieteikumi, saskaņā ar LRAA noteiktiem konkursa termiņiem, jāiesniedz LRAA birojā personīgi vai jānosūta pa pastu (ar noteikumu, ka pasta zīmogs ir piecas dienas pirms konkursa beigu termiņa) uz adresi – Latgales reģiona attīstības aģentūra, Saules iela 15, Daugavpils, LV-5401, vai elektroniski parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu nosūtot uz e-pasta adresi: kultura@latgale.lv. Projekta pieteikums konkursam noteiktajos termiņos jānosūta arī elektroniski (PDF formātā vienā failā, kas identisks iesniegtajam pieteikumam papīra formātā vai elektroniska dokumenta formātā) uz kultura@latgale.lv.

Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Atbalsts kultūras programmām reģionos” projektu konkursa “Latvijas valsts mežu un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītā Latgales kultūras programma 2020” nolikums un pieteikuma veidlapa pieejami interneta mājas lapā www.visitlatgale.com.

Informatīvie semināri par projektu konkursu notiks:

  • 17. martā plkst. 10.30 – Ludzas novada dome, sēžu zālē, Raiņa iela 16, Ludza;
  • 17. martā plkst. 14.00 – Aglonas kultūras centrā, Somersētas iela 34, Aglona.

Uzziņas par projektu konkursu var saņemt Latgales reģiona attīstības aģentūrā, tālr. +371 65420257 vai pie Latgales kultūras programmas vadītājas Valdas Iļjanovas, tel.nr. +371 29278901