Jaunatne

31. janvārī jau otro gadu norisinājās pasākums “Preiļu novada Jauniešu gada balva 2019”, kur tika sveikti aktīvākie, talantīgākie, radošākie jaunieši un to atbalstītāji. Kopumā tika saņemti vairāk kā 60 pieteikumi, taču komisija, balsoties pēc pieteikuma satura, sadalīja atbilstošākajās kategorijās un tika sveikti 43 darbīgi un aktīvi nominanti.

  • Kategorijā “GADA BRĪVPRĀTĪGAIS” no 14 pieteikumiem kā labākais tika atzīts un nominēts KASPARS STOLIPINS.
  • Kategorijā “JAUNIEŠU GADA TALANTS” no 10 pieteikumiem kā labākā mūzikā tika nominēta NADĪNA STELLA IVDRE, sportā MARKUSS MAINULIS, mākslā LAURA ČERPAKOVSKA, zinātnē JURIS MIČULIS.
  • Kategorijā “GADA JAUNIEŠU BALSTS” no 6 pieteikumiem kā labākais tika izvirzīts VALDIS ŪZULIŅŠ.
  • Kategorijā “GADA AKTĪVĀKAIS JAUNIETIS” no 5 nominantiem kā labākais tika izvirzīts AGRIS PASTARS.
  • Kategorijā “GADA CILVĒKS DARBĀ AR JAUNATNI” no 5 pieteikumiem kā labākā tika izvirzīta SINTIJA ANČEVA.
  • Kategorijā “GADA JAUNAIS UZŅĒMĒJS” no 3 pieteikumiem kā labākais tika izvirzīts “VOLMĀRCENTRS – JĀNIS SPARĀNS UN SANDRA NIKIFOROVA”.

Milzīgu paldies vēlamies teikt Preiļu novada domei, Preiļu novada Kultūras centram, fotogrāfei Kristīnei Bečai, vadītājai Evitai Lozdai, “misteram X” Pēterim Kivleniekam, muzikantiem – grupai “Sestdiine”, māsām Rūtai un Līgai Pastarēm un Laumai Zalānei! Kā arī liels paldies visiem pieteicējiem, paldies komisijai, kura izvērtēja pieteikumus un paldies nominantiem, kuri atrada laiku ierasties!

p.s. katrs nominants aicināts saņemt pateicību Jauniešu centrā “ČETRI” (saziņai +371 28291082 (Sintija))

Sintija Ančeva

Vadītāja, Jaunatnes lietu speciāliste
sintija.anceva [at] preili.lv