Korporatīvās sociālās atbildības semināru cikls uzņēmējiem

Viduslatgales pārnovadu fonds aicina uzņēmējus un ikvienu interesentu piedalīties vebinārā “Sociāli atbildīga reklāma pašu spēkiem”.

Vebināru vadīs Raimonds Platacis  – reklāmas profesionālis ar gandrīz 20 gadu stāžu mārketinga jomā. Raimonds ir pasniedzējs Latvijas Mākslas akadēmijā un Latvian Art Director’s club reklāmas skolā, kā arī rakstnieks un publicists. Raimondu raksturo nebeidzama vēlme izzināt to, kā mums kļūt labākiem pret sevi un pasauli kopumā.

Vebinārs būs noderīgs uzņēmīgiem cilvēkiem, kas līdzīgi lektoram, vēlas padarīt pasauli labāku, taču arī pelnīt naudu, reklamējot savu biznesu vai ideju.

Runāsim par vērtībām un sociāli nozīmīgām marketinga aktivitātēm. Dažas lektora tēzes, lai rosinātu apetīti piedalīties mācībās:

  • Autentiskums un cilvēcība ir mūžīgas vērtības. Esiet jūs paši un cilvēki pievilksies.
  • Runā ar sabiedrību tā, kā gribētu, lai runā ar Tevi.
  • Sociāli nozīmīgas mārketinga aktivitātes parāda to, ka jums rūp kaut kas vairāk kā tikai bizness.
  • Ietekmīgi uzņēmumi mēdz imitēt cilvēcību mārketingā, jo “cilvēcisks savienojums” ir darījumu stūrakmens.

Pieredzes stāstā par savu uzņēmumu, sociālo atbildību un sava biznesa reklamēšanu dalīsies kaņepju saimniecības “Obelisk Farm” vadītājs Andris Višņevskis. Saimniecības īpašnieki apgalvo, ka kaņepes atspoguļo ģimenes nodomu dzīvot ar dabu saistītu dzīvi, – kaņepes varot pabarot, apģērbt, nodrošināt patvērumu un dziedināt visu pasauli. Mūs interesē ne tikai kaņepe kā superaugs, bet uzņēmuma pieeja sava produkta reklamēšanai. Ieskats mājas lapā: www.obeliskfarm.lv/

Vebinārs notiks 13. oktobrī no plkst. 13:00–16:00 ZOOM platformā. Pieteikšanās vebināram.

Dalība vebinārā ir bez maksas. Saite uz vebināru tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem dienu pirms pasākuma.

Aktivitāte tiek īstenota korporatīvās sociālās atbildības semināru cikla uzņēmējiem ietvaros projektā “Labdarības aplis”. Projektu un vebināru finansē Norvēģija, Islande un Lihtenšteina caur Aktīvo iedzīvotāju fonda granta programmu.