Programma
Norises vieta: LLKC Preiļu nodaļas zāle, Raiņa bulvāris 21b, Preiļi, Preiļu novads
Datums: 23.02.2011
Laiks | Stundu skaits | Saturs | Lektors |
10.00 – 12.00 | 2 | Skābbarības sagatavošana, tās metodika. Kvalitatīvas skābbarības sagatavošanu ietekmējošie faktori un biežāk pieļautās kļūdas | Stuart Patterson , Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. |
12.00– 12.30 | 0.5 | Zāles skābbarības sagatavošana. | Stuart Patterson , Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. |
12.30-12.45 | Kafijas pauze | ||
12.45 – 13.15 | 0.5 | Graudaugu skābbarības sagatavošana | Stuart Patterson , Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. |
13.15 – 13.45 | 0.5 | Kukurūzas skābbarības sgatavošana | Stuart Patterson , Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. |
13.45 – 14.15 | 0.5 | Placinātu graudu skābbarība | |
14.15 – 15.00 | 0.75 | Minerālvielu nozīme dzīvnieku ēdināšanā | SIA Baltic Feed ēdināšanas speciāliste Zanda Bojere |
Kopā st. | 4.75 |
Īss apraksts
: Semināra lektors Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. Minētais Lielbritānijas uzņēmums specializējas skābbarības ieraugu ražošanā. Seminārs notiks angļu valodā, tiks nodrošināts tulkojums. Semināra laikā Jūs aicinām iesaistīties diskusijās un uzdot jautājumus.Pēdējās izmaiņas: 23.02.2011.