23. februārī Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Preiļu nodaļa rīko semināru „Kvalitatīvas skābbarības sagatavošanas metodika. Skābbarības kvalitātes uzlabošana, lietojot skābbarības ieraugus. Minerālvielu nozīme dzīvnieku ēdināšanā”

23.02.2011.


Programma



Norises vieta: LLKC Preiļu nodaļas zāle, Raiņa bulvāris 21b, Preiļi, Preiļu novads


Datums: 23.02.2011




















































Laiks


Stundu skaits


Saturs


Lektors


10.00 – 12.00


2


Skābbarības sagatavošana, tās metodika. Kvalitatīvas skābbarības sagatavošanu ietekmējošie faktori un biežāk pieļautās kļūdas


Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks.


12.00– 12.30


0.5


Zāles skābbarības sagatavošana.


Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks.


12.30-12.45

 

Kafijas pauze

 

12.45 – 13.15


0.5


Graudaugu skābbarības sagatavošana


Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks.


13.15 – 13.45


0.5


Kukurūzas skābbarības sgatavošana


Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks.


13.45 – 14.15


0.5


Placinātu graudu skābbarība

 

14.15 – 15.00


0.75


Minerālvielu nozīme dzīvnieku ēdināšanā


SIA Baltic Feed


ēdināšanas speciāliste Zanda Bojere


Kopā st.


4.75

  


Īss apraksts: Semināra lektors Stuart Patterson, Lielbritānijas uzņēmuma „AgriPrep” vadītājs un īpašnieks. Minētais Lielbritānijas uzņēmums specializējas skābbarības ieraugu ražošanā. Seminārs notiks angļu valodā, tiks nodrošināts tulkojums. Semināra laikā Jūs aicinām iesaistīties diskusijās un uzdot jautājumus.


Pēdējās izmaiņas: 23.02.2011.